2021-10-08: BOSENSKÉ ÚDOLÍ PYRAMID ( doporučuji přečíst si delší úvodní slovo).

Název

2021-10-08: BOSENSKÉ ÚDOLÍ PYRAMID ( doporučuji přečíst si delší úvodní slovo).

Popis

Podzemní labyrint RAVNE je tunelový komplex objeven v r.2006.Objeveno a zabezpečeno je zatím 900 m,ale většina chodeb je neobjevena.Dávní stavitelé vyhloubili tunely ve slepenci a tento přírodní materiál,který museli odstranit pak využili jako stav.materiál na výrobu betonových bloků pokrývajících pyramidu Slunce.Během čistění chodeb došlo k objevu keramických,uměle vytvořených megalitů.Největší z nich váží 7 tun.Na povrchu jsou vidět obrazce,rytiny a znaky připomínající písmo.Odborníci v rúzných laboratořích,dle vzorků dřeva z chodeb zjistili a určili,že síť těchto chodeb zde existovala už před více než-li 30000 lety,včetně megalitů a kamenů se znaky.V tunelech je perfektní cirkulace vzduchu.Pobyt zdeje prospěšný lidskému zdraví.Vzduch je čistý bez bakterií a virů.Koncentrace vzdušných záporných iontů je tu mnohonásobně vyšší než běžný průměr a je známo,že tyto ionty čistí tělo a krev.Údajně tu přestává bolet hlava,záda,celé tělo.Megalit K2 s krystalem uvnitř mění negativní energii na prospěšnou pozitivní.Voda z labyrintu je naprosto čistá bez bakterií a mikrobů.Pobyt zde má velký vliv na glukózu v krvi.Závěrem: pobyt v labyrintu je prospěšný lidskému zdraví.
Údolí Bosenských pyramid objevil v r.2005 dr.Osmanagic.Zdálky vypadají jako normální zarostlé a zalesněné kopce.Jsou si všechny moc nápadně podobné a jejich základem je materiál evidentně vytvořený člověkem.Dr.Osmanagice zaujal pahorek,jež měl tvar pyramidy a nazval jej pyramidou Slunce.Později označil další,dle něj uměle vytvořených(Měsíce,Draka,Láska atd).Hned první výkopové práce v r.2006 narazily na velké kamenné kvádry už metr pod povrchem.Mohou byt staré více než 12.tisíc let a dle dalších vědců i 30 tisíc let.Dokonce tedy starší než pyramidy v Gize.Ovšem názory vědců a odborné veřejnosti se velmi liší.,především proto,že pro jejich existenci nemá vědecké vysvětlení!Okolo pyramidy jsou odhalovány umělé,,betonové" bloky z této doby.Jedná se o daleko kvalitnější beton,než dokážeme dnes vyrobit.Beton dle franc.,ital. a bosenskýchodborných analýz o tvrdosti odolá tlaku do 134 MPs.Závěrem: Názory na tohle,,Údolí bosenských pyramid se různí,ale,když se o něco zajímá NASA,něco na tom bude!

Období

Statistiky

  • 57 fotek
  • 7 se líbí

Kategorie a štítky

Nastavení

Nahlásit album
V májové AKCI nyní máte fotoknihy s 25% a větší vyvolané fotky, vč. všech plakátů s 27% slevou. Neváhejte slevy využít. A nově nemusíte zadávat žádný kód. Slevu na produkty v akci získáte automaticky. Akce platí do 5. 5. 2024
Získat slevu
Reklama

Pokračujte v prohlížení

Jestli se vám album líbí…

Přihlásit se na Rajče Prohlédnout znovu
Spustit prezentaci Zastavit
TIPZměny uložíte také pokračováním na další fotku či video a zrušíte je klávesou ESC.
Přidejte do popisu štítky (např. #svatba #cestování) a fotku či video tak objeví více lidí.
2021-10-08: BOSENSKÉ ÚDOLÍ PYRAMID ( doporučuji přečíst si delší úvodní slovo).
Komentáře Přidat